NaslovnicaVijestiBijesni Nenad Bjelica napao UEFA-u: Što je rekao i da li ga...

Bijesni Nenad Bjelica napao UEFA-u: Što je rekao i da li ga čeka suspenzija?

Nenad Bjelica nikako nije ljubimac VAR-a. Jučer je zbog VAR-a Dinamo ostao bez pobjede u samom finišu meča, a trener hrvatskih prvaka procjenjuje da VAR ubija emocije i igru općenito.

Šokantan zaključak jučerašnje utakmice u Zagrebu, gdje je Dinamo prokockao dva gola u zadnje dvije minute i ostao bez pobjede, razbijesnio je trenera hrvatskog prvaka Nenada Bjelicu. Trener Dinamo bio je ogorčen što je sudac Felix Brych Ukrajincima dodijelio penal uz pomoć VAR-a, gledajući dvije sporne situacije, konačno uzevši jednu i dosudivši udarac s bijele točke.

PROBLEMI U NAPULJU: Iz kluba otkrili kako će tužiti sopstvene igrače, Ancelottiju prijeti otkaz!

“Što će nam VAR? To je obično sranje. Ubija emocije, ubija igru. To je cirkus. Pogledajte cirkus u Engleskoj, Italiji. Kontroverzne se situacije i dalje spominju i još će se spominjat. Zbog čega? Ukinite VAR! Apsolutno sam protiv VAR-a. Zašto uopšte imamo VAR kada sudac ne dosudi prekršaj Teophilea nad Taisonom gdje je postojao kontakt, a zatim pogleda nešto drugo, i zbog toga dosudi penal. To je skandalozno, arbitri svoje greške i propuste nadoknađuju sa VAR-om.” zaključio je bijesni Bjelica.

Dinamo sada ima isti broj bodova kao Shakhtar, ali zbog slabijeg međusobnog omjera nalaze se ispod Ukrajinaca.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!