NaslovnicaVijestiBijesni Sarri napustio trening nakon sukoba dvojice igrača!

Bijesni Sarri napustio trening nakon sukoba dvojice igrača!

Iz Bakua je odjeknula vijest kako je bijesni Sarri napustio trening nakon sukoba dvojice svojih igrača, samo dan pred finale Lige Europe protiv Arsenala.

Bijesni Sarri napustio trening

Maurizio Sarri bijesan je napustio trening svog tima, posle sukoba Gonzala Higuaina i Davida Luiza.

Podiže se temperatura pred finale Lige Europe koje je na programu u srijedu uveče. Na jednom od posljednjih treninga Bluesa pred finale, umalo nije došlo do fizičkog sukoba između Gonzala Higuaina i Davida Luiza.

Argentinac i Brazilac su bili u duelu, u koji su obojica ušli malo jače, a poslije toga razmijenili su nekoliko ne baš prijatnih riječi.

Marizio Sarri nije bio zadovoljan ponašanjem svojih igrača pred važnu utakmicu u Bakuu, pa je ljutito napustio trening, usput bacivši svoj kačket, koji je potom bijesno šutnuo.

Na loše raspoloženje u taboru Bluesa utiče i ozljeda Ngoloa Kantea, za kojeg Sarri kaže da su šanse 50-50 da zaigra u finalnom duelu.

Italijanski mediji su Sarrija već preselili na klupu Juventusa, ali iskusni trener želi da priča samo o duelu sa Arsenalom i svojim igračima.

“Želim da razmišljan samo o finalu. Imam ugovor sa Chelseajem još dvije godine. Prije svega, razgovaraću sa Chelseajem. Sad nije trenutak. Želimo da pobijedimo i osvojimo trofej. Dobro znate moje mišljenje. Isto je kao i na prethodnoj konferenciji za medije. Hoću da pričam samo o finalu i mojim igračima,” rekao je Sarri.

“Imali smo divnu sezonu. Prošle godine Chelsea nije ušao u Ligu prvaka, sada smo to učinili. Igrali smo u finalu Liga kupa Engleske protiv Manchester Cityja i izgubili na penale od vjerovatno najbolje ekipe u Europi. Sutra ćemo igrati finale Lige Europe. Ako pobijedimo u finalu, to će sezonu učiniti još posebnijom. Na početku sezone bilo je vrlo teško razumjeti moje igrače i njihov mentalitet. Nakon teškog januara počeli su da se mijenjaju u februaru. U ovom trenutku, volim svoje igrače. Imam 22-23 divna čovjeka i igrača.”

Chelsea i Arsenal sastaju se sutra na Olimpijskom stadionu u Bakuu od 21.00h u finalu Lige Europe. Glavni sudac utakmice je Italijan Gianluca Rocchi.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!