NaslovnicaVijestiBild otkriva da Muller razmišlja o napuštanju Bayerna, poznat razlog nezadovoljstva iskusnog...

Bild otkriva da Muller razmišlja o napuštanju Bayerna, poznat razlog nezadovoljstva iskusnog nogometaša

Njemački Bild donosi informaciju da iskusni njemački nogometaš Thomas Muller razmišlja o odlasku iz Bayerna na kraju sezone zbog trenutne situacije u kojoj se klub nalazi.

Muller izražava nezadovoljstvo trenutnim stanjem u klubu, budući da Bayernu predstoji teška borba s Borussijom Dortmund za naslov, a iz Lige prvaka i domaćeg Kupa su ispali u četvrtfinalu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

On ne želi ići u mirovinu, jer namjerava igrati barem još jednu sezonu, ali u nekom klubu koji se bori za sve trofeje. Prema izvješćima, ako Muller napusti Bayern, postoje dvije opcije za nastavak karijere.

Karijeru bi mogao nastaviti u Borussiji Dortmund ili Leipzigu, klubovima koji se ove sezone bore za najvažnije trofeje u Njemačkoj.

Muller je u Bayernu od 2000. godine i s Bavarcima je osvojio sve što se može osvojiti. Ove sezone u 37 utakmica postigao je sedam golova i upisao 11 asistencija.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!