NaslovnicaVijestiBilić se obratio javnosti nakon otkaza

Bilić se obratio javnosti nakon otkaza

slaven bilic

Prvi put otkako je dobio otkaz Slaven Bilić odlučio se obratiti javnosti. West Ham odlučio je uručiti otkaz strategu iz Hrvatske koji je u sezonu krenulo prilično loše, a razlog je 18. pozicija Premier lige i samo 9 bodova nakon 11 odigranih kola. Priče o otkazu bile su sve glasnije i sve učestalije i može se reći kako je otkaz bio samo pitanje vremena. Slaven Bilić odradio je preko dvije sezone kao trener kluba iz istočnog Londona, doduše bogatiji za 2,3 milijuna eura koliko iznosi odšteta, a evo kako komentira cijelu situaciju:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

”Očekivao sam ovakvu odluku uprave”

“Želio bih reći koliko sam ponosan što mi je uopće ukazana prilika voditi West Ham United. Za mene je to bilo puno više od samog posla. Nosio sam dres ovoga kluba kao igrač, a istu sam povezanost osjetio i kad sam se vratio u ulozi trenera. Oduvijek sam znao koliko je ovaj klub poseban. Tužan sam što se stvari ove sezone nisu razvijale kako smo željeli, ali odlazim visoko uzdignute glave, uz divne uspomene kojih ću se uvijek rado sjećati.”

“Mogu biti ponosan na posao koji smo odradili ovdje. Nismo počeli sezonu dobro, a kao u mnogim klubovima diljem Europe menadžer je onaj koji plaća cijenu neuspjeha. Bio je to sasvim logičan potez. Želim se zahvaliti navijačima koji su bili sjajni od početka do kraja.”

Svoj komentar dao je i Nikola Jurčević koji je cijelo vrijeme bio uz Slavena u ulozi njegovog asistenta, odnosno pomoćni trener.

Jurčević: “Naravno da je kraj pomalo ružan, ali kad pogledam unazad sve skupa rekao bih da smo se jako dugo održali na jednoj velikoj nogometnoj sceni. Nažalost, nismo uspjeli izvući ovu sezonu do kraja, ali kad se sve to skupa zaboravi i kad prođe malo vremena, naravno da ostaje jedno veliko zadovoljstvo, čast i privilegija provesti toliko vremena u najjačoj ligi na svijetu.”

[su_bet365_app]

Službena poruka West Hama Slavenu Biliću

“Želimo se zahvaliti Slavenu Biliću i svim njegovim pomoćnicima za sve dobro što su učinili u protekle dvije i pol godine. Nećemo zaboraviti uspjehe koje je ostvario u u prvoj sezoni na klupi, a pogotovo pobjedu protiv Manchester Uniteda u posljednjoj utakmici na Boleyn Groundu. Međutim, vjerujemo kako je bila potrebna promjena kako bi klub krenuo naprijed u skladu s ambicijama koje imamo.”

Osim poruke upućene bivšem izborniku hrvatske nogometne reprezentacije, West Ham je objavio i ime novog trenera, a to je David Moyes. Nasljednik velikog Sir Alex Fergusona koji nema baš najbolju reputaciju u Engleskoj još od dana kada je vodio veliki Manchester United.

[su_watch_live_football]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!