NaslovnicaVijestiBilić sutra zadnji put na klupi West Hama?

Bilić sutra zadnji put na klupi West Hama?

Engleski twitteraši poznati su kao najokrutniji fanovi u nogometnom svijetu. Na svojoj koži najviše je to osjetio Dejan Lovren zadnjih nekoliko tjedana, no ništa bolje ni Slavenu Biliću za kojeg mnogi nogometni stručnjaci kažu kako mu je sutra možda zadnja utakmica na klupi West Hama. Jedan od najboljih tweetova koji se mogao pročitati u vezi Bilića zadnjih dana je: ”Bog čuva djecu, pijance i Slavena Bilića”. Jer kada se najviše pisalo o njegovom otkazu on porazi Tottenhama koji je u tom trenutku bio u velikom naletu.

U subotu, 3.11., Slaven Bilić i njegov West Ham na svom će terenu dočekati Kloppov Liverpool koji je trenutno na šestoj poziciji Premier lige sa samo 16 bodova nakon 10 kola, odnosno 12 manje od prvoplasiranog Manchester Cityja. Kloppova klupa također se ljulja, ali ne kao ona Slavena Bilića, Kloppova bi se mogla klimati pri kraju sezone ako ne bude u zoni koja mu garantira Ligu prvaka. Jedini u Europi čija se klupa klima više od Bilićeve je Milanov trener Vincenzo Montella koji sam za sebe kaže: ”Gledam svoju sahranu” nakon što je odigrao 0:0 protiv AEK-a.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Što Bilića drži na klupi?

Slaven Bilić krenuo je u sezonu nikad lošije. Nakon 10 odigranih kola u Premier ligi West Ham se nalazi na 16. poziciji sa samo 9 osvojenih bodova od maksimalnih 30. West Ham je upisao samo 2 pobjede, u 3 utakmice došlo je do podjele bodova, a čak 5 utakmica West Ham je izgubio. Bilić je u prvoj sezoni imao sjajan rezultat, svi su pričali o malom West Hamu koji je poput Robin Hooda uzimao bodove samo velikim ekipama, a malim ekipa ”davao” svoje bodove. U prvoj sezoni velike ribe poput Chelseaja, Liverpoola, Cityja, Uniteda i Arsenala držali bi se za glavu kada bi igrali protiv West Hama jer ta se ekipa uvijek vraćala kao Feniks, a posebno je opasan bio, tadašnja senzacija Premier lige, Dimitri Payet.

slaven bilic

Osim rezultata Slaven Bilić bio je vrlo interesantan publici u Engleskoj, on je roker, on je igrao atraktivan nogomet s reprezentacijom Hrvatske i izbacio veliku Englesku, on puši na klupi i igrači ga obožavaju. Slaven Bilić ipak je naučio nešto od jednog velikog trenera s ovih prostora – Miroslava Ćire Blaževića, a to je populizam. Bilić je osvojio englesku javnost svojim populističkim izjava o nogometu za navijače, o preskupim ulaznicama, o kritiziranju svega onog iza čega stoji nogometna javnost, ali ne i sudionici sistema. Nakon toga, bio je stalni gost sukomentator Eura 2016. gdje je svojim stavovima također osvojio dio javnosti te je Slaven Bilić prihvaćen kao jedan ”cool” trener u Engleskoj i bez obzira i da dobije otkaz mediji već pišu o novim angažmanima, a to su: reprezentacija Hrvatske ili reprezentacija SAD-a, dok od klupskih angažmana najviše se spominje Everton koji je bez trenera, možda bi oni bili sretni da njihov gradski rival Liverpool ”pomogne” Biliću da dobije otkaz.

[su_premierleague]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!