NaslovnicaVijestiBio je najskuplji Englez na svijetu prije 10 godina. Sad igra za...

Bio je najskuplji Englez na svijetu prije 10 godina. Sad igra za 1000 funti tjedno.

Andy Carroll je prije deset godina bio najskuplji Englez u povijesti. U posljednjem danu prijelaznog roka je potpisao za Liverpool, koji ga je platio 41 milijun eura.

Danas to nije veliki novac za nogometaša, ali je u to vrijeme bio rekord. Sa rekordnim transferom su došla i velika očekivanja, a Andy Carroll je doveden kako bi zamijenio Fernanda Torresa. No, nikada nije uspio ispuniti očekivanja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ubrzo napušta klub i potpisuje za West Ham u kojem je igrao sve do 2019. godine kada je besplatno prešao u Newcastle. Danas ima 32 godine i nastupa za Reading u Championshipu na drugom nivou engleskog nogometa.

Sada su engleski mediji otkrili koliko točno Carroll zarađuje u engleskom drugoligašu. Naime radi se o tjednoj plaći od 1000 funti. Carroll je u Liverpoolu imao 4.9 milijuna funti godišnje, dok je u West Hamu 5.5 milijuna zaradio za 12 mjeseci. U posljednje dvije sezone sa Newcastleom je ukupno zaradio 9.2 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!