NaslovnicaVijestiBio na rubu bankrota: Samo četiri mjeseca nakon izalska iz zatvora, Ronaldinho...

Bio na rubu bankrota: Samo četiri mjeseca nakon izalska iz zatvora, Ronaldinho zaradio milijun eura!

Legendarni Brazilac Ronaldinho nevjerojatno je preokrenuo svoj život nakon mučnog iskustva 2020. godine.

Bio na rubu bankrota

40-godišnjak je uhićen u Paragvaju prošle godine zajedno sa starijim bratom Robertom de Assisom Moreirom zbog korištenja lažne putovnice kako bi ilegalno ušao u zemlju i prisustvovao dobrotvornoj akciji i promociji knjige.

Ronaldinho je zadržan u pritvoru sa Robertom, a u vremenu provedenom u zatvoru, Brazilac je sudjelovao u futsal turniru iza rešetaka.

Bivša zvijezda Barcelone i njegov brat pušteni su iz paragvajskog zatvora u kolovozu nakon što su se dogovorili o nagodbi.

Prema izvještajima, Ronaldinho i Roberto bili su prisiljeni platiti kazne od 90.000 odnosno 110.000 dolara.

Nevolje bivšeg brazilskog internacionalca bile su očite kad su se pojavili izvještaji da je u to vrijeme na svoje ime imao samo 5 funti i da je bio blizu bankrota.

Međutim, čini se da je Ronaldinho promijenio svoj život od zatvora i u daleko je boljem položaju.

Španjolski Diario AS tvrdi da je Ronaldinho zaradio više od pet milijuna brazilskih reala (702.407 funti) otkako je napustio zatvor prije četiri mjeseca.

Ronaldinhova sreća se nastavila dok je pomagao u promociji stadiona Atletica Mineira, a također je proglašen počasnim građaninom Belo Horizontea.

S novim statusom u Belo Horizonteu, Ronaldinho je otvorio studio i čak se upustio u glazbu dok je snimao glazbeni video sa reperima Djongom i Recayd Mobom.

Njegov ulazak u glazbu uključuje i to da je lansirao vlastiti brend džina, R-ONE, što je uslijedilo nakon njegove prve vinske marke, Vino de Campeones.

Ronaldinho je radio u reklamnoj kampanji za putničku agenciju Buser, dok je Brazilac zaštitno lice Betcrisa i povezan je sa kladionicom od 2019. godine.

Gazeta Sporturilor izvještava da je bivša milanska zvijezda također jako zastupljena u FIFA i Pro Evolution Soccer franšizi.

Ronaldinho je čak stvorio vlastiti tim, “R10 Team”, koji se nalazi u FIFA-i 21.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!