NaslovnicaVijestiBIT ĆE JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVIJETU: Zvijezda Chelseaja odgovorila na glasine...

BIT ĆE JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVIJETU: Zvijezda Chelseaja odgovorila na glasine koje ga povezuju sa Real Madridom!

Veznjak Chelseaja Mason Mount inzistira na tome da je potpuno fokusiran na svoje dužnosti na Stamford Bridgeu – odbacujući tvrdnju da bi se mogao preseliti u Španjolsku u skorijoj budućnosti.

Zvijezda Chelseaja odgovorila

Mount je pomogao plavcima da ove sezone dođu na četvrto mjesto na tabeli Premier lige, postigavši četiri gola u 11 nastupa, dok je također nastupa u tri kola Lige prvaka.

Chelsea – Ajax: Nakon poraza u Amsterdamu, Nizozemci traže osvetu!

20-godišnjak je sada Engleski internacionalac i nastavi li ovom putanjom, uskoro bi mogao postati jedan od najboljih mladih igrača u Europi.

Mitchell van Bergen, krilni igrač Heerneveena, nedavno je predvidio da može vidjeti Mounta kako završava u Barceloni ili Real Madridu, budući da je svjedočio njegovom talentu u Vitesseu u sezoni 2017/18.

Mount je igrao na posudbi za nizozemski klub prije nego što se naredne sezone pridružio Derbyju na privremeni ugovor, gdje se prvi put povezao sa Frank Lampardom i započeo svoj uspon.

Zvijezda Chelseaja je sada otkrio svoj budući stav nakon što ga je bivši suigrač rekao da bi on mogao igrati u Real Madridu, inzistirajući da on ne gleda dalje od sljedeće utakmice na rasporedu.

“Vidio sam što je MItchell rekao”, počeo je Mount.

“Očito sam vrlo blizak sa njim – imali smo vrlo blisku vezu. on je sjajan igrač.”

“Ali moj fokus je na Chelseaju i to mi je prva godina, tako da ne gledam daleko.”

“Moj fokus je na sljedećoj utakmici, a to je i način na koji gledam unaprijed.”

Čini se da Mount neće uskoro napustiti Stamford Bridge, pogotovo s obzirom da je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Plavcima ovog ljeta.

Engleski plejmejker je već redovni igrač Lampardovih početnih 11, a Chelsea se ubrzo razvija u nevjerojatnu ekipu pod vodstvom Frank Lamparda.

Teško je vidjeti kako bi Mount mogao dobiti istu minutažu kao što je to slučaj u Chelseaju, zbog čega ima smisla da nastavi svoj razvoj u Chelseaju.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!