NaslovnicaVijestiBiviši napadač Uniteda: On je najbolji izbor za dugoročno riješenje na klupi...

Biviši napadač Uniteda: On je najbolji izbor za dugoročno riješenje na klupi Manchestera!

Ako ste tražili mišljenje bivšeg napadača Manchestera, ko bi najbolje riješenje za dugoročno mjesto trenera na klupi Uniteda, on bi beuzoklijevanja preporučio svog sunarodnjaka. Riječ je o Luisu Sahi i naravno Zinedine Zidaneu.

Bivši francuski napadač Louis Saha izjavio je za Omnisport kako misli da je ideja da trener Manchester Uniteda postane Zinedine Zidane najbolja opcija za klub. Francuz je slobodan nakon što je iznenada napustio klupu Reala ovo ljeta, a Saha, koja je četiri godine igrao za Crvene đavole, uvjeren je da bi Zidane bio pravi izbor.

SPREMNI SU NA SVE KAKO BI GA DOVELI U SVOJE REDOVE: Mesut Ozil na izlaznim vratima Arsenala!

“Ja sam veliki fan Zinedine Zidanea, bio je izuzetan igrač a kao trener mu nema ravnih. Napravio je nevjerojatan podvig u komunikaciji sa igračima, nevjerojatno ga je slušati. Živi za nogomet, strastveni je čovjek koji ima ogromne kvalitete. Zna kako pronaći ravnotežu između obrane i napada. Momčad Real Madrida imala je tri napadačka čudovišta, ali ih je mogao povezati s obranom. To je nevjerojatno: Zidane je najbolji izbor za United, i mislim da bi ga i  navijači ovog kluba željeli.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!