NaslovnicaVijestiSPREMNI SU NA SVE KAKO BI GA DOVELI U SVOJE REDOVE: Mesut...

SPREMNI SU NA SVE KAKO BI GA DOVELI U SVOJE REDOVE: Mesut Ozil na izlaznim vratima Arsenala!

Spremni su na sve kako bi ga doveli u svoje redove. Mesut Ozil na izlaznim vratima Arsenala! Jedan europski klub je tvrdio da bi ‘učinio sve’ kako bi potpisao Mesut Ozila iz Arsenala, dok je Ozil ove sezone ispao iz prve postave na Emiratima.

Spremni su

Prema izvješću Bilda, turska ekipa Istanbul Basaksehir želi napraviti šokantan transfer i dovesti Mesut Ozila, u izvješću se ističe da bi turska Super liga bila voljna ponuditi Ozilu izlazi iz Arsenala.

Napadački vezni igrač nije uspio osvojiti Unai Emeryja otkako je ovaj preuzeo tim ovog ljeta. Ozil je izostavljen iz sastava u Arsenalovom porazu od 2-0 protiv Tottenhama u srijedu navečer.

30-godišnjak je ove sezone igrao samo 12 utakmica za Arsenal, ali je utim nastupima uspio postići doprinijeti u četiri gola.

Čini se da Ozil nije omiljeni igrač Emeryja, te su stvari za njega u posljednje vrijeme išle nizbrdo, baš nakon što je potpisao taj ugovor od 350.000 funti tjedno.

Ozil će dobiti dobrodošlicu heroja ako se odluči preseliti u Istanbul, dok će ga dočekati bivši Topnici, Gael Clichy i Emmanuel Adebayor koji također rade u Istanbulu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!