NaslovnicaVijestiBivša djevojka Ryana Giggsa priznala da je lagala nogometašu da ima rak...

Bivša djevojka Ryana Giggsa priznala da je lagala nogometašu da ima rak kako bi izbjegla seks

Na četvrtom danu suđenja Ryanu Giggsu, kojega je bivša partnerica Kate Greville optužila za zlostavljanje, desilo se šokantno priznanje njegove bivše djevojke da je u jednom razdoblju njihove veze lagala da boluje od raka.

Engleski mediji prenose da je Kate Greville priznala da je lagala Giggsu o simptomima raka kako “ne bi morala imati seks s njim”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tijekom svoje izjave Kate Greville je u suzama rekla da je Giggs varao s 12 žena, te da je veza s bivšim nogometašem “bila poput proživljavanja pakla”, nakon čega više ne želi imati ništa s njim.

“Uglavnom, svašta sam našla prije nego sam mu priznala da znam za sve prevare. Saznala sam da me zadnjih šest godina varao s najmanje 12 žena… Svaki put kad bih nešto pronašla, postalo je gore. Osjećala sam se kao da gubim razum. Imala sam napade panike. Bio je to užasan trenutak za mene”, priznala je Giggsova bivša djevojka na sudu u Manchesteru.

Giggs i Kate bili su u vezi tri godine, odnosno vezu su započeli sedam mjeseci nakon što se Ryan razveo od supruge Stacey, koju je godinama varao s djevojkom svog brata Rhodrija.

Bivši igrač Manchester Uniteda je prije dva mjeseca podnio ostavku na mjesto selektora reprezentacije Walesa. Legendarni 48-godišnji Velšanin odlučio je odstupiti kako sudski proces ne bi poremetio pripreme reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!