BIVŠA LEGENDA ARSENALA: Evo koga bi Unai Emery trebao dovesti iz PSG-a

Unai Emery se suočava sa velikim izazovom u Arsenalu nakon odlaska Arsene Wengera i razočarenja prošle sezone. Navijači Arsenala žele promjenu, a Emeryjevo imenovanje će pomoći u tome. Od Španjolca se očekuju znatne promjene ovog ljeta.

BIVŠA LEGENDA ARSENALA

Neki igrači će morati da se prodaju, budućnost sadašnjih igrača mora biti razvrstana i nova pojačanja bitna u određenim položajima.

Govoreći o svom otkriću, Emery je objasnio kako je uspio u velikim projektima prije nego što će to ponoviti u Arsenalu.

“Mi ćemo stvoriti novu sadašnjost i novu budućnost za Arsenal”, rekao je 46-godišnjak.

“To je veliki izazov za mene, ali radio sam i u drugim projektima, velikim projektima.”

Champions League Final

“Što se mene tiče, ja sam ponosan što sam ovdje i radim nakon Arsene Wengera. Naš je cilj biti među najboljim timovima u Europi, osvojiti naslove i biti u elitama europskih momčadi.”

Emery će dobiti samo 50 milijuna funti za potrošnju na ljetnom prijelaznom roku, a sva druga sredstva trebaju biti generirana od prodaje.

Koga će bivši menadžer PSG-a prodati iz tima tek trebamo da vidimo, ali stavovi o kojima se mora usredotočiti na poboljšanje su na golu, obrani i veznom redu.

Martin Keown, bivša legenda Arsenala se nada da će Emery dovesti igrače koji će dodati nešto novo Arsenalu i on je imenovao jednu osobu koja može učiniti upravo to, a to je Marco Verratti.

Champions League

Emery je surađivao sa Verrattijem u PSG-u, a Keown želi da Arsenalov menadžer postigne dogovor za Talijana – ili barem nekog poput njega.

“Očekivati da će Emery pretvoriti ovu momčad u prvake preko noći je nerealno”, Keown je napisao za Daily Mail.

“Arsenal je vođen Wengerovim načinom već 22 godine i s obzirom na običnu potrošnju manjinskih klubova, natjecanje je žestoko.”

Emery nasljeđuje ekipu koja može napraviti štete, ali nema čvrstinu i neugodnost, osobito u gostima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.