NaslovnicaVijestiBivša zvijezda Barcelone otkrila da želi povratak na Nou Camp: "Novac nije...

Bivša zvijezda Barcelone otkrila da želi povratak na Nou Camp: “Novac nije problem, mogu me dovesti besplatno”

Paulinho je otkrio da bi objeručke prihvatio zapanjujući povratak u Barcelonu nakon napuštanja kluba iz kineske Super lige Guangzhoua.

Bivša zvijezda Barcelone

32-godišnji brazilski veznjak stigao je na Camp Nou nakon nakon transfera iz Guangzhoua u iznosu od 36.4 milijuna funti 2017. godine.

Paulinho je uživao u uspješnoj sezoni sa Barcelonom, jer je zabio devet puta i upisao tri asistencije u 49 nastupa.

Bivša zvijezda Barcelone podigla je naslov La Lige i Kup Kralja prije nego što je ponovo potpisao ugovor za Guangzhou 2018. godine, ali ovaj put na posudbu, koja je kasnije postala trajna 2019. godine.

Paulinhov boravak u kineskom klubu završio je u nedelju nakon što mu je ugovor sporazumno raskinut zbog pandemije koronavirusa.

Bivši igrač Guangzhoua i Tottenhama sada je inzistirao na tome da Barcelona ne bi trebala plaćati naknadu za njega ako bi mu se obratili ovog ljeta.

Paulinho je dodao da bi pitanje novca ili trajanje ugovora značilo još manje ako Barca bude tim koji bi se njemu obratio.

Govoreći za Mundo Deportivo, Paulinho je rekao: “Za mene bi tema novca ili trajanje ugovora nikada nije bio problem, a još manje ako je Barca tim koji me pozove.”

“Već sam to pokazao kada sam napustio Kinu.”

“Novac nikada nije bio na prvom mjestu u mooj karijeri, pa ne bi bio problem da se vratim u Barcu. Također, klub ne bi morao platiti naknadu za transfer.”

Barcelona je bila aktivna u prijelaznom roku i već je besplatno osigurala Sergio Aguero, Eric Garcia i Memphis Depaya.

Povratak Paulinha u besplatnom transferu pojačat će opcije veznog reda Ronalda Koemana, jer Barcelona izaziva Atletico Madrid i Real Madrid za naslov La Lige sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!