NaslovnicaVijestiBivša zvijezda Intera, Reala i Juventusa i osvajač Zlatne lopte preuzima Everton?

Bivša zvijezda Intera, Reala i Juventusa i osvajač Zlatne lopte preuzima Everton?

U sasvim neočekivanom obratu, bivši osvajač Svjetskog prvenstva i Zlatne lopte Fabio Cannavaro intervjuiran je za upražnjeno mjesto menadžera u Evertonu.

Bivša zvijezda Intera

U nedelju je objavljeno da je nakon samo šest i pol mjeseci na čelu Evertona, bivši menadžer Liverpoola Rafael Benitez dobio otkaz nakon poraza od Norwicha (2-1).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Benitez, koji je u lipnju zamijenio Carla Ancelottija, potvrdio je da nije shvatio ‘veličinu zadatka’ u Evertonu.

U izjavi nakon njegovog odlaska, Španjolac je rekao: “Bio je to veliki izazov, i emocionalno i u smislu sporta. Moja ljubav prema ovom gradu, prema Merseysideu i njegovim ljudima, natjerala me da prihvatim ovaj izazov. Ali kada ste unutra, tek onda shvatite veličinu zadatka.”

“Od prvog dana moji djelatnici i ja smo radili kao i uvijek, predano. Nismo morali samo postići rezultate, već smo morali osvojiti i srca ljudi.”

“Međutim, finansijska situacija, a potom i ozljede koje su uslijedile, dodatno su otežale stvari.”

Everton je naporno radio otkako je otpustio Španjolca. Kako prenosi Sky Sports, razmatra se šest imena za upražnjenu poziciju.

Wayne Rooney, Graham Potter, Rudi Garcia, Frank Lampard, Duncan Ferguson i Roberto Martinez su prijavljeni kao potencijalne opcije, ali sada je još jedno veliko ime dodano u uži izbor.

Fabio Cannavaro je najnoviji kandidat kojeg Everton razmatra, navodi The Sun. Zapravo je već razgovarao sa Evertonom tijekom preliminarnog intervjua.

Još u rujnu, bivši branič Intera, Real Madrida i Juventusa napustio je mjesto u kineskom superligašu Guangzhou Evergrandeu nakon četiri godine na čelu.

“COVID-19 je promijenio sve u proteklih godinu i pol dana”, rekao je nakon odlaska.

“Nisam mogao vidjeti svoju obitelj. Sva ligaška natjecanja su prestala. Čak je došlo i do prekida od četiri mjeseca. Na početku je sve izgledalo dobro, ali je kasnije postalo grozno.”

“Karantena i mehanizam su me držali podalje od moje obitelji. Nije izneandni poziv za odlazak. Zapravo sam razgovarao sa klubom o tome kad smo bili u Dohi nakon posljednje CSL sezone.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!