NaslovnicaVijestiBIVŠA ZVIJEZDA JUVENTUSA: Polaskan sam interesom Chelseaja!

BIVŠA ZVIJEZDA JUVENTUSA: Polaskan sam interesom Chelseaja!

Bivša zvijezda Juventusa je polaskana interesom Chelseaja. Jedan od ovogodišnjih istaknutih igrača Premier lige priznao je da je polaskan interesom Chelseaja, a Plavci su posve preobraženi pod Maurizio Sarrijem.

Bivša zvijezda Juventusa

Watfordov i bivši Juventusov igrač Roberto Pereyra je bio snažno povezan sa prelaskom u Chelsea nakon zadivljujućeg početka sezone sa svojim klubom i The Sun je otkrio da je Pereyra oduševljen što je povezan sa tako dobrom ekipom.

Pereyra je ove sezone postigao pet golova u samo 11 utakmica Premier lige, što je već izjednačilo njegov rekord za 32 utakmice za Watford prošle sezone.

Pereyra je ove sezone postao ključni igrač Watforda i njegova odluka da se ne vrati u Italiju svakako se isplatila.

“Povratak u Italiju? Razgovarali smo o tome, ali na kraju samo odlučio nastaviti da igram ovdje.”

Pereyra je dodao kako uživa u svom nogometu i da je lijepo imati ekipu poput Chelseaja koja pokazuje interes u nejga.

“Sada se nadam da ću nastaviti kao što sam to radio i do sada, sa klubom popu Chelseaja koji se spominje u zainteresiranim strankama. Lijepo je što govorite o tome, sviđa mi se.”

“Watford? Dobro smo krenuli, sretan sam jer sam imao dobru pripremu i to je ono što mi je nedostajalo.”

“Sada moramo nastaviti raditi tako. Da, to je jedan od mojih prvih osobnih ciljeva.”

Pereyrina odluka da se bolje pripremi tijekom pred sezone, odvela je Juventusovog čovjeka do žarišne tačke Watrofda, unatoč igranu uz talentirane napdače poput Andre Graya i Gerarda Deulofeuja.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!