NaslovnicaVijestiBivša zvijezda Liverpoola otkriva: "Prije će Sadio Mane otići u Real Madrid,...

Bivša zvijezda Liverpoola otkriva: “Prije će Sadio Mane otići u Real Madrid, nego Mohamed Salah.”

Vjerojatnije je da će Sadio Mane napustiti Liverpool zbog Real Madrida nego Mohamed Salah, izjavio je bivši veznjak Liverpoola Mohamed Sissoko.

Bivši defanzivni veznjak Liverpoola, Valencije i Juventusa vjeruje da Mane ima osobine koje Zinedin Zidane traži u igračima.

Obojica igrača su povezana sa odlaskom iz kluba, gdje je Real Madrid naveden kao moguće odredište,

Sissoko je za EuropaCalcio.it rekao :”Ne znam hoće li Salah ostati u Liverpoolu. Ako ode, to bi moglo biti i dobro za Liveprool – oni su pametan klub i znali bi ga zamijeniti.”

Na pitanje, može li Salah otići u Madrid, Sissoko je odgovorio: “Ne, mislim daje Sadio Mane sličniji onim karakteristikama koje Zidane traži – zaista ga cijeni. Mislim da će Sadio Mane otići u Real Madrid.”

Sissoko se osvrnuo i na sjećanja kada je igrao u Liverpoolu od 2005. do 2009. godine.

Odigrao je ukupno 87 nastupa za klub sa Anfielda prije nego što je otišao kako bi se pridružio Juventusu u Seriji A.

“Liverpool je nešto posebno: navijači, klib…igrao sam sa dosta sjajnih igrača. Kao Juventus, i Liverpool mi je pomogao da se razvijam kao igrač i kao osoba.”

“Šteta što su izbačeni iz Lige prvaka, ali mora se reći da je glavni cilj bio osvajanje Premier lige. Navijači već duže vrijeme čekaju osvajanje naslova.”

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!