NaslovnicaVijestiBivša zvijezda Liverpoola poslala poruku Kylian Mbappeu: Da li je moguć transfer...

Bivša zvijezda Liverpoola poslala poruku Kylian Mbappeu: Da li je moguć transfer Mbappea u Liverpool?

Bivši igrač Liverpoola Stephen Warnock iznio je veliku tvrdnju o potencijalnom transferu Kylian Mbappea na Anfield.

Bivša zvijezda Liverpoola

Superzvijezda PSG-a je jedan od najboljih igrača na svijetu, ali Warnock više ne vidi mnogo razloga za elitne talente kao što je on da ne žele doći u Liverpool.

“Redsi” su se znatno poboljšali u odnosu na trenutnog menadžera Jurgen Kloppa, a čini se da Warncok misli da bi ovo moglo uistinu dati nadu da mogu dovesti ovakve talente.

Govorilo se o tome da je Mbappe dugoročna meta Liverpoola, a da će se špekulirati tek sada nakon Warnockove poruke da nema nužnog razloga za odabir Real Madrida ili Barcelone prije Liverpoola.

Rekao je “Hoće li Mbappe otići u Liverpool? Znate što, zašto ne bi došao? Zašto se ne bi želio testirati protiv najboljih igrača u Premier lige i stvarno se testirati?.”

“Mislim da je jedan problem sa kojim se ovdje susrećemo sa igračima poput toga što se često osjećaju kao da mogu osvojiti Zlatnu loptu samo ako odu u Real Madrid ili Barcelonu.”

“Zašto ne bi moglo doći do preokreta? Zašto je može postojati ekipa Premier lige koja dominira Europom niz godina?”

“Očito je igrač kojeg biste voljeli vidjeti u Premier ligi. Volio bi ga vidjeti u Liverpoolu. Hoće li se to dogoditi ili ne, nisam baš siguran. Samo bi on to mogao odgovoriti.”

“To će ovisiti i o formi Barcelone i Real Madrida. Ako smatra da te ekipe nisu blizu osvajanja Lige prvaka, možda bi to moglo biti nešto po čemu bi vagao svoj transfer i sljedeću destinaciju.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!