NaslovnicaVijestiBivša zvijezda Liverpoola tvrdi da je Ronaldov pobjednički gol trebao biti poništen...

Bivša zvijezda Liverpoola tvrdi da je Ronaldov pobjednički gol trebao biti poništen zbog ofsajda!

Pogodak Cristiana Ronalda u 95. minuti susreta protiv Villareala izazvao je veliku radost navijača na Old Traffordu ali i brojne kontraverze. Povodom toga izjasnio se i Pepe Reina, bivši igrač Liverpoola, rekavši na twitteru kako je Ronaldo bio u ofsajdu.

Bivša zvijezda Liverpoola

Ronaldo je morao izvaditi svoju ekipu iz škakljive situacije u srijedu kada je postigao pobjednički gol u zadnjoj minuti susreta kako bi ostvarili svoju prvu pobjedu nakon dva kola u grupnoj fazi Lige prvaka.

Portugalski napadač nije bio baš sjajan u toj utakmici, ali je bio na pravom mjestu kada je to bilo potrebno.

Međutim, Lingard se u toj akciji našao ispred vratara Villarreala, što je potencijalno ofsajd pozicija.

Na veliku ljutnju suparničkih navijača, gol je postignut, unatoč provjeri VAR-a, bivši vratar Liverpoola Pepe Reina je dao svoje viđenje te situacije.

Reina je igrao za Liverpool od 2005. do 2014. godine, provevši godinu dana na posudbi u Napoliju, da bi na kraju otišao u trajnom ugovoru.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!