NaslovnicaVijestiBivša zvijezda Manchester Cityja šalje poruke Jurgenu Kloppu kad god Liverpool ostvari...

Bivša zvijezda Manchester Cityja šalje poruke Jurgenu Kloppu kad god Liverpool ostvari pobjedu

Legenda Manchester Cityja Yaya Toure otkrio je da šalje poruku Jurgenu Kloppu kad god Liverpool pobijedi – ali trenutno nema broj Pepa Guardiole.

Toure je igrao za Guardiolu u Barceloni, a odigrao je 118 utamica i osvojio dva naslova La Lige, kao i Ligu prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ponovo su se povezali 2016. godine kada je Guardiola imenovan za menadžer Cityja, ali Toure je izostavljen iz momčadi Lige prvaka i izgledao je kao višak zahtjevima.

Vratio se u momčad i igrao ukupno 48 utakmica pod vodstvom Guardiole u dvije zajedničke sezone na stadionu Etihad.

No, nakon što je napustio City 2018. godine, Toure je otpužio Guardiolu da ima problema sa Afrikancima. Toure se kasnije ispričao za svoj komentar, ali Guradiola je odbio odgovoriti.

A ovih dana, Toure je umjesto toga u boljim odnosima sa Guardiolinim rivalom Kloppom.

“Klopp, kada pobjeđuje, pošaljem mu poruku i on je uvijek oduševljen da me pozove i pošalje mi je nazad”, rekao je Toure u novom intervjuu za The Times.

“Odmara li se ova tip? Mislim da ne, on voli nogomet. On je top, top osoba.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!