NaslovnicaVijestiBIVŠA ZVIJEZDA MILANA PRIZNALA: Povratak na San Siro bio bi nevjerovatan!

BIVŠA ZVIJEZDA MILANA PRIZNALA: Povratak na San Siro bio bi nevjerovatan!

Nekada jedan od ključnih igrača Milana, koji je bio dio posljednjeg tima Rossonera koji je osvojio Seriju A, otkrio je kako bi se mogao vratiti na San Siro jednog dana, te dodao kako će mu klub zauvijek biti u srcu.

Silva se želi vratiti u Milan

Riječ je o defanzivcu Paris Saint-Germaina i reprezentativcu Brazila Thiagu Silvi. On je napustio redove talijanskog velikana 2012. godine nakon tri godine provedene u klubu, tokom kojih je osvojio Seriju A i Superkup Italije, te zajedno sa Ibrahimovićem otišao na Park prinčeva.

[su_games]

Otkako su oni napustili klub, Rossoneri nisu uspjeli osvojiti novi Scudetto, te su samo jednom sezonu završili u top tri. Pored toga, prijeti im izbacivanje iz europskih takmičenja sljedeće sezone, zbog kršenja financijskog fair playa. Uprkos svemu tome, Silva priznaje kako novi trener Gennaro Gattuso radi odličan posao, te da ne isključuje mogućnost povratka u klub jednog dana.

“Gattuso radi sjajan posao, on je perfektan trener za klub u ovom trenutku. Odlučan je i nikad ne odustaje. Nikad nije lako govoriti o budućnosti, ali nikad ne možete reći nikad u nogometu. Sve je moguće. Kako bih mogao odbiti Milan? To je klub koji će mi zauvijek biti u srcu. Povratak na San Siro pred kraj karijere bio bi nevjerovatan, sve je moguće.”

Ipak, 33-godišnjak priznaje kako je trenutno sretan u PSG-u, sa kojim ima ugovor na još dvije godine: “Sretan sam, u PSG-u sam već nekoliko godina. Imam 33 godine, ali to nije problem, ostavit ćemo godine samo na dokumentima. Sve se mijenja na terenu, tamo je situacija drugačija i ja sam još uvijek ovdje. Još uvijek ću biti jedan od važnijih igrača u klubu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!