NaslovnicaVijestiBIVŠA ZVIJEZDA REAL MADRIDA PRIZNALA: Nije me briga da li ću umrijeti...

BIVŠA ZVIJEZDA REAL MADRIDA PRIZNALA: Nije me briga da li ću umrijeti siromašan!

Bivši defanzivac Real Madrida Fabio Coentrao priznao je kako je zadovoljan odlukom o odlasku sa Santiago Bernabeua kako bi pronašao sreću.

Coentrao sretan zbog odlaska iz Madrida

Portugalski reprezentativac je imao tešku godinu, a vrijeme provedeno u Sportingu je opisao kao ‘iscrpljujuće’, zbog čega je sam zatražio od izbornika Portugala da ga ne zove na Svjetsko prvenstvo, koje se ranije ovog ljeta održalo u Rusiji.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

On se nedavno vratio u Real Madrid sa posudbe iz Lisabona, a nakon što je saznao da za njega nema mjesta u ‘kraljevskom’ klubu, odlučio je zatražiti raskid ugovora i karijeru nastaviti negdje drugdje. Ubrzo nakon toga stigao je u Rio Ave, klub u kojem je počeo profesionalnu karijeru, iako se nadao povratku u Sporting za koji je, kako kaže, dao sve prošle sezone.

On je u intervjuu za portugalske novine Record izjavio: “Čekao sam do 31. na njihov poziv, nakon što sam dao sve od sebe u tom dresu prošle sezone, ali nisam dobio ništa zauzvrat. Nakon toga sam shvatio da moram biti sretan, i izgubio sam mnogo novca kako bih pronašao tu sreću u Rio Aveu, klubu koji je uvijek bio dobar prema meni. Nema novca koji može platiti sreću. Rođen sam siromašan, nije me briga da li ću umrijeti siromašan.”

[su_bet365_koeficijenti]

Rio Ave je prošle sezone u portugalskom prvenstvu završio na petom mjestu, iako su imali čak 24 boda manje od četveroplasirane Brage, te još dodatnih 13 od prvaka Porta. Ipak, to peto mjesto je bilo dovoljno za igranje u kvalifikacijama za Europsku ligu ove sezone, koje su za njih završene već u samom startu nakon što su u dvomeču protiv poljske Jagiellonije poraženi ukupnim rezultatom 5-4.

Coentrao je karijeru započeo 2005. godine upravo u klubu iz Vila do Condea, iz kojeg je dvije godine kasnije otišao u Benficu za oko milion eura. Iz redova portugalskog velikana je u ljeto 2011. godine stigao u Real Madrid za čak 30 miliona eura, a nakon toga je nastupao još i za Monaco, prije nego što je prošlu sezonu proveo na posudbi u Sportingu. Za reprezentaciju Portugala ukupno je nastupio 53 puta, a u karijeri je osvojio mnoštvo trofeja, uključujući i dvije Lige prvaka, 2014. i 2017. godine u dresu Real Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!