NaslovnicaVijestiBIVŠA ZVIJEZDA UNITEDA OTVORENA ZA POVRATAK NA OLD TRAFFORD: "Ako me United...

BIVŠA ZVIJEZDA UNITEDA OTVORENA ZA POVRATAK NA OLD TRAFFORD: “Ako me United treba, tu sam!”

Zlatan Ibrahimović trenutno igra u MLS-u sa LA Galaxyjem, a Šveđanin pokazuje svijetu da je još uvijek u formi, uprkos tome što ima 37 godina.

BIVŠA ZVIJEZDA UNITEDA

Ibra je postigao nevjerojatna 22 gola i tri asistencije u 22 nastupa u MLS-u, što je u prosjeku gol po utakmici.

Zlatan trenutno vodi glavnu riječ u Galaxyju u Zapadnoj konferenciji i sve su šanse da će ih odvesti do polufinala Konferencije kasnije ove godine.

Međutim, iako naizgled uživa u životu u SAD-u, čini se da bi Ibrahimović bio i više nego otvoren za povratak u Manchester United prije završetka karijere.

Prema The Sunu, Ibrahimović je i dalje uvjeren u svoju sposobnost igranja u Engleskoj, a sam igrač je rekao: “I dalje bi mogao lako igrati u Premier ligi. Ako me United treba, tu sam.”

Zlatan je zatim dodao: “Ali Galaxy me u ovom trenutku ima, pa mi je žao. Uradio sam svoj posao u Europi. Uživao sam u tome, imam 33 trofeja koje sam donio sa sobom ovdje i nadam se da ću i ovdje nešto osvojiti. A onda ćemo vidjeti gdje se ta avantura završava.”

S obzirom na ove riječi, čini se da je Zlatan otvoren za povratak na Old Traffordu u budućnosti, nešto što bi klub mogao učiniti ako se njihova trenutna situacija pogorša.

United trenutno ima samo Rashforda, Martiala i Greenwooda kao napadače, tri igrača koji zaista ne posjeduju istu sposobnost kao Zlatan uprkos činjenici da mu je sada 37 godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!