NaslovnicaVijestiBIVŠE KOLEGE U MADRIDU: Cristiano Ronaldo pozvao zvijezdu od 65 milijuna eura...

BIVŠE KOLEGE U MADRIDU: Cristiano Ronaldo pozvao zvijezdu od 65 milijuna eura da igra snjim u Juventusu!

Bivše kolege u Madridu! Cristiano Ronaldo pozvao zvijezdu od 65 milijuna eura da igra snjim u Juventusu! Cristiano Ronaldo je, kako se izvješćuje, bio u kontaktu sa svojim starim kolegom iz Real Madrida Jamesom Rodriguezom o mogućem transferu igrača u Juventus.

BIVŠE KOLEGE

To bi mogla biti loša vijest za Arsenal, koji je većinom siječnja bio snažno povezan sa internacionalcom Kolumbije.

Don Balonov izvještaj prije tjedan dana je ukazao na to da je Rodriguez sa ocjenama od 65 milijuna eura došao u iskušenje zbog mogućeg preseljenja na stadion Emiratesa kako bi povećao svoje vrijeme igranja.

Rodriguez je trenutno na posudbi u Bayern Munchenu i ne izgleda baš najbolje, ali Marca sada tvrdi da Ronaldo želi igrati sa njim ponovo u Juventusu.

Španjolski medij tvrdi da je Portugalac kontaktirao 27-godišnjaka zbog potencijalnog prelaska u Torino, pa će biti zanimljivo vidjeti može li se tamo nešto dogoditi.

Možda bi Juventus mogao biti riskantan potez u ovom trenutku, s obzirom na to da je Rodriguezova forma u posljednjih nekoliko godina pala.

Čini se da ga Ronaldo uvijek visoko ocjenjuje, a lako se može zamisliti da 34-godišnjak ima razumnu količinu utjecaja na aktivnosti transfera svog kluba.

Najnovije vijesti

Sedam igrača Bayerna na izlaznim vratima, njihova procijenjena vrijednost iznosi 340...

0
Nakon 11 uzastopnih naslova prvaka Njemačke, Bayern je netom završenu sezonu okončao tek na trećem mjestu, a iz Kupa ih je eliminirao drugoligaš. Jedina...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!