NaslovnicaVijestiBivši brazilski izbornik Tite opljačkan na ulici u Rio de Janeiru, pljačkaš...

Bivši brazilski izbornik Tite opljačkan na ulici u Rio de Janeiru, pljačkaš mu “očitao bukvicu”

Bivši brazilski izbornik Tite ostao je bez posla nakon poraza od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a iskusni 61-godišnji izbornik sada je u šetnji ostao bez novčanika. Nepoznati počinitelj opljačkao je Titea u Rio de Janeiru, javljaju brazilski mediji.

Tite je na Badnjak odlučio prošetati buržoaskim dijelom Barra da Tijuca, gdje inače živi. Pljačkaš mu je uzeo novčanik, a tom prilikom je Titeu “očitao bukvicu” o ispadanju sa Mundijala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon neuspjeha na Svjetskom prvenstvu i ispadanja u četvrtfinalu, Tite se rastao s brazilskom reprezentacijom koju je preuzeo u lipnju 2016. godine.

Brazilsku reprezentaciju vodio je u ukupno 81 utakmici, ali je s ovom reprezentacijom osvojio samo Copa Americu 2019. godine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!