NaslovnicaVijestiBIVŠI FRANCUSKI REPREZENTATIVAC OTKRIO: Transfer Griezmanna u Barcelonu je gotova stvar!

BIVŠI FRANCUSKI REPREZENTATIVAC OTKRIO: Transfer Griezmanna u Barcelonu je gotova stvar!

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann već nekoliko godina se povezuje sa odlaskom iz španjolske prijestolnice, a po svemu sudeći taj odlazak će se dogoditi narednog ljeta.

Griezmann odlazi u Barcelonu

U posljednjih nekoliko dana španjolski mediji pišu kako je on nezadovoljan u klubu, a nakon što je potvrđen odlazak njegovog suigrača Lucasa Hernandeza u Bayern Munchen, pojavilo se još više špekulacija kako i on želi otići.

Francuz se u proteklih nekoliko prelaznih rokova povezivao sa brojnim klubovima, a najveći interes za njega su pokazivali Manchester United, Barcelona i Real Madrid. Nakon što ga prošlog ljeta nisu uspjeli dovesti, čelnici Barce će ga po svemu sudeći dovesti na kraju ove sezone.

To je potvrdio bivši krilni igrač Paris Saint-Germaina Jerome Rothen, koji je u intervjuu za RMC Sport rekao: “Mogu vam reći iz puzdanog izvora kako će Antoine Griezmann otići u Barcelonu sljedećeg ljeta.”

Griezmann je pred početak Svjetskog prvenstva prošle godine, koje su ‘trikolori’ osvojili’, objavio poduži dokumentarac u kojem je otkrio odluku o ostanku u Atletico Madridu, sa kojim je potpisao novi ugovor. Hoće li Katalonci ovog ljeta imati više sreće u njegovom dovođenju, ostaje nam da vidimo.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!