NaslovnicaVijestiSJAJNI NAPADAČ U VELIKIM PROBLEMIMA: Bivši golgeter Atletico Madrida ne može da...

SJAJNI NAPADAČ U VELIKIM PROBLEMIMA: Bivši golgeter Atletico Madrida ne može da pronađe novi klub

Prije tri godine, bilo je vruća roba, pomalo je bio i problematičan ali je redovno tresao mreže. Zatim je Kinu izabrao kao izazov napuštajući tako jedan od najvećih europskih klubova. Jackson Martinez sada traži klub već pola godine ali ga niko ne želi u svojim redovima.


Od veljače ove godine, kada je kineski Guangzhou odlučio raskinuti ugovor s njim, kolumbijski napadač Jackson Martinez uzalud čeka na novi klub. Nogometaš, koji je nekoliko sezona postizao golove kao na pokretnoj treci, što mu je omogućilo sjajan transfer iz Porta u Atletico Madrid, je već pola godine bez kluba.

>> IGRAČI ODUŠEVLJENI: Maurizio Sarri ukinuo još jedno pravilo svog prethodnika Antonija Contea!

Njegova spremnost u ovom trenutku je sve samo ne optimalna, a sa 31. godinom Martinez više nije privlačan klubovima kako je nekoć bio. Pitanje je i ono što su njegova očekivanja, jer je potpisao ugovor u Kini za 12 milijuna eura godišnje što mu u Evropi niko ne želi ponuditi. Također, njegove „brojke” iz slabe kineske lige su smiješne, u 16 utakmica postigao samo četiri gola, tako da je polazna točka za pregovore sa klubovima sve samo ne idealana.

[su_bet365_100bonus]

Konačno, Martinez je bio blizu transfera u meksičkog prvoligaša Leona, ali je transfr propao zbog loše fizičke spremnosti nogometaša.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!