NaslovnicaVijestiBivši Ibrin suigrač: "Zlatan mi je prijetio da će me razbiti!"

Bivši Ibrin suigrač: “Zlatan mi je prijetio da će me razbiti!”

Bivši suigrač Zlatana Ibrahimovića u Milanu, Argentinac Maxi Lopez, prisjetio se anegdote sa švedskim napadačem prije osam godina.

Tridesetšestogodišnji napadač člana talijanske Serie C Sambenedettesea je otkrio da mu je Šveđanin prijetio posle jednog meča.

“Igrali smo protiv Parme, u kaznenom prostoru dodao sam loptu Ibrahimoviću, a on se nije ni pomjerio. Samo je gledao kako lopta ide. Iznenada se okrenuo i počeo da viče na mene. Nećete vjerovati šta je rekao. Želio je da mu lopta bude kraj nogu. Odgovorio sam da je to bilo dobro dodavanje i da je iz pozicije u kojoj je bio mogao da šutira u gol” istakao je Lopez.

To nije bilo sve…

“Na kraju utakmice vratili smo se u svlačionicu. Očekivao sam da će nešto da kaže, ali držao se podalje od mene. Prošao je dan, dva, tri… Imali smo utakmicu u Ligi prvaka. Zlatan mi je prišao i rekao: ‘Sviđaš mi se, Argentinci imaju karakter i govore ono u što vjeruju, za razliku od Brazilaca.’ Međutim, dodao je: ‘Sljedeći put kad učiniš tako nešto, slomiću ti lice,'” naveo je Lopez, koji je u karijeri igrao u River Plati, Barceloni, Mallorci, Sampdoriji, Torinu, Chievu, Udineseu…

Dres Milana nosio je 2012. kao igrač Catanije na posudbi, sa opcijom otkupa, koju Rossoneri nisu iskoristili, nakon čega se preselio u Sampdoriju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!