NaslovnicaVijestiBivši igrač Arsenala stekao bogatstvo od 11 milijardi eura zahvaljujući neobičnom biznisu

Bivši igrač Arsenala stekao bogatstvo od 11 milijardi eura zahvaljujući neobičnom biznisu

Igrao je u momčadima poput Milana, Arsenala ili Getafea, ali Mathieua Flaminija nije nogomet učinio drugim najbogatijim igračem na svijetu, već njegova ulaganja izvan terena. Točnije, njegova tvrtka GFBiochemicals, osnovana 2010. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bivši francuski internacionalac nudi ekološku alternativu petrokemikalijama prisutnim u plastici, a to postiže tako da kućni otpad ili gnojivo pretvara u levulinsku kiselinu, čime se može smanjiti emisija CO2 koja nastaje u proizvodnji ovih proizvoda do 80 posto.

Prema prestižnom časopisu ‘Forbes’, njegov unosan posao donio mu je bogatstvo veće od 11 milijardi eura!

“Odrastao sam u Marseilleu, blizu mora, i od malih nogu sam bio svjestan ekoloških problema oko oceanske plastike i kemijskog zagađenja”, rekao je bivši igrač.

Flamini je zadržao 60% udjela u tvrtki i postao izvršni direktor, dodajući da ne radi samo kad spava i da je potpuno predan poslu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!