NaslovnicaVijestiBivši igrač Arsenala UHAPŠEN na aerodromu: Nakon izlaska iz aviona ga dočekali...

Bivši igrač Arsenala UHAPŠEN na aerodromu: Nakon izlaska iz aviona ga dočekali naoružani policajci!

Bivši mladi igrač Arsenala Anthony Stokes navodno je uhićen na aerodromu Gatwick nakon što je sišao iz aviona.

Bivši igrač Arsenala

Tvrdi se da su 31-godišnjaka, koji trenutno igra u Iranu sa Persepolisom, uhitili naoružani policajci zbog nevjerojatnog naloga.

Izvještaj The Suna također dodaje da je Stokes, koji je prethodno bio zvijezda Hibsa i Celtica, također izbjegao trening sa svojim trenutnim klubom, okrivljujući koronavirus.

To Stokesa baš i ne oslikava u dobrom svjetlu, ali ostaje da se vidi kakav će biti rezultat svega toga.

The Sun citira jednog putnika: “Čuo sam povišene glasove u kabini i svima nam je rečeno da ostanemo na svojim sjedalima kako bi oni mogli da se pozabave sa nekim iz aviona.”

“Oni su tražili da gospodin Anthony C Stokes dođe u prednji dio aviona sa svojom prtljagom.”

“On je otišao i kasnije sam ga vidio sa još jednim čovjekom kako stoji uz prtljagu.”

Bivši internacionalac Republike Irske karijeru je započeo u omladinskom sustavu Arsenala, ali samo je jednom igrao za njihov prvi tim.

Otkako je napustio Topnike, Stokes je imao prilično tihu karijeru, međutim, u svoje vrijeme u škotskom nogometu našao je veliki uspjeh.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!