NaslovnicaVijestiBivši igrač Barcelone: To je klub klaunova, sve rade naopako!

Bivši igrač Barcelone: To je klub klaunova, sve rade naopako!

Bivši igrač Barcelone govorio je o situaciji u svom nekadašnjem klubu, i to bez dlake na jeziku.

Bivši igrač Barcelone

Nekadašnji napadač Barcelone Christophe Dugarry oštro je kritikovao ljude u katalonskom klubu.

Francuz, koji je za Barcu igrao u sezoni 1997/1998, govorio je bez dlake na jeziku o dešavanjima u klubu poslije poraza od Athletic Bilbaoa u Kupu kralja.

“To je klub klaunova, sve se radi naopako. Kupe Coutinha, Dembelea, kupe te igrače, pa ih prodaju. Stiče se utisak da u klubu nema vizije. U svakom prijelaznom roku neki je problem, vrlo su loši transferi pravljeni od odlaska Xavija i Inieste, a potrošili su mnogo novca“, ističe 47-godišnji Dugarry i dodaje:

“Iznad svega, oni imaju vrlo loš imidž, previše je tu ljudi koji nemaju manire i stil za klub takve veličine. Barcelona je sada zapravo klub bez stila”.

Katalonci su trenutno drugi na tabeli La Lige sa tri boda zaostatka u odnosu na Real Madrid, a u nedjelju od 21.00h gostuju Betisu u Sevilli.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!