NaslovnicaVijestiBivši igrač Blackburna pušio 20 cigareta dnevno: "Znao je zapaliti i na...

Bivši igrač Blackburna pušio 20 cigareta dnevno: “Znao je zapaliti i na poluvremenu”

Tugay je tijekom svog osmogodišnjeg boravka u Blackburnu “pušio poput dimnjaka”, a čak bi zapalio i na poluvremenu, kažu njegovi stari suigrači.

Bivši igrač Blackburna

Bivši turski reprezentativac, koji je za Roverse odigrao 233 nastupa u ligi između 2001. i 2009., zauvijek će se smatrati miljenikom navijača u Ewood Parku nakon što je redovito povlačio konce u veznom redu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Učinio je da igra izgleda nevjerojatno lako s obzirom na to da je pušio ‘najmanje’ 20 cigareta dnevno, kaže bivši suigrač iz Blackburna Matt Jansen.

U razgovoru sa medijima, gdje je od njega zatraženo da izgradi savršenog igrača na temelju onih s kojima je igrao i protiv kojih je igrao tijekom svoje 19-godišnje igračke karijere, Jansen vjeruje da je Tugay bio najinteligentniji.

“Nije imao nikakvog tempa i nije imao mnogo izdržljivosti. Jedva je govorio riječ engleskog”, rekao je Jansen za The Athletic. “Pušio je poput dimnjaka, barem 20 cigareta dnevno. Ali kakav je igrač bio za Blackburn.”

“Rekao sam da je teško mogao mnogo trčati. Izvrsno je čitao igr. Kada je to bio njegov dan, osobito na dobrom terenu, bio bi igrač utakmice.”

“Imao je nevjerojatnu viziju, najbolju od svih igrača sa kojima sam igrao. Bio je klasa.”

“Bio je to povratak u dane u kojima su igrači jednostavno živjeli svoje živote kako su htjeli. Nije imao smisla tražiti od Tugaya da prestane pušiti.”

“U svlačionici bi prije toga osjetio miris duhana. Zatim bi igrao 45 minuta, a onda na poluvremenu opet pušio.”

Aaron Mokoena, koji je igrao uz Tugaya na Ewood Parku između 2005. i 2009. godine, vjeruje da je bio jednako dobar – ako ne i bolji – od onih koji su živjeli zdravijim načinom života.

“Tugay je bio samo jedan od najboljih igrača”, rekao je za Talkin Fitbaw Podcast.

“On je bio igrač koji je mogao promijeniti i utjecati na igru. Iskreno, nikada nisam vidio tako tvrdog i inteligentnog igrača koji puši.”

“Svi su znali da će Tugay pušiti 20 cigareta dnevno, ali kad dođe vrijeme za utakmicu, prestići će igrače koji vode zdraviji naćin života.”

“Ne kažem da je pušenje dobro, ali kakav je bio profesionalac. Znao je igru i razumio je. Svi su ga voljeli.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!