NaslovnicaVijestiBivši igrač Chelseaja: Situacija u klubu je kaotična i ne može se...

Bivši igrač Chelseaja: Situacija u klubu je kaotična i ne može se riješiti ni s 20 menadžera

Unatoč ulaganju više od 600 milijuna eura u momčad za ovu sezonu, klub se trenutno nalazi na 12. mjestu u poretku Premier lige. Nedavni poraz momčadi samo je dodatno produbio krizu u klubu i zategnuo već napete odnose među igračima, smatra bivši igrač Chelseaja Emmanuel Petit.

Chelsea nije uspio pobijediti u devet uzastopnih utakmica, a izgubio je u posljednjih šest. Tijekom tih šest poraza, na klupi momčadi bio je Frank Lampard, legenda kluba. Emmanuel Petit ne vjeruje da je problem u Lampardu, te tvrdi da čak ni 20 različitih menadžera ne bi bilo u stanju riješiti probleme u svlačionici Chelseaja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Bio sam dosta blizu Chelseajeve svlačionice i vidio igrače kako se svađaju. Pogotovo u drugom dijelu utakmice. Bio sam šokiran njihovim ponašanjem u prvom poluvremenu, govorom tijela, nedostatkom ponosa, zajedništva i prijateljstva. Pomislio sam da situaciju u tom trenutku ne bi riješilo ni 20 menadžera.

“U Chelseaju bi prvo trebali riješiti nešto u svlačionici, a tek onda razmišljati o tome tko vodi igrače. Ni najbolji trener na svijetu to u ovom trenutku ne bi uspio riješiti. To je nered i bilo je ponižavajuće gledati Chelsea. Bilo bi mi žao zbog navijača”, rekao je Petit.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!