NaslovnicaVijestiBIVŠI IGRAČ DINAMA: "Danima nagovaram svoj klub da me pusti na utakmicu...

BIVŠI IGRAČ DINAMA: “Danima nagovaram svoj klub da me pusti na utakmicu Dinamo Zagreba”

Bivši igrač Dinamo Zagreba je progovorio nakon povijesnog trenutka Dinama u prošloj utakmici Europske lige u kojoj su pobijedili Benficu sa 1-0. Rekao je da su momci iz Dinama zaslužili ovaj događaj i da im je on najveća podrška!

BIVŠI IGRAČ DINAMA

Naime, radi se o Filipu Benkoviću, koji nam govori da mu se u glavi svaki dan samo vrti utakmica Benfice i Dinama.

“Razbili smo ih u Zagrebu, navijao sam pred TV-om i uživao u toj utakmici. Ja sam im najveća podrška i oni zaslužuju ovo što im se događa,” rekao je Benković.

“Vozim se kući sa treninga, a u glavi mi je samo utakmica Benfice i Dinamo Zagreba. Veliki sam optimist i mislim da idemo dalje. Već sam pričao sa nekim ljudima u klubu i rekao sam im da bi volio otići u Lisabon na taj dvoboj, a objasnio sam i koliko mi to znači. Vidjet ćemo kako će se sve odvijati, ali nadam se da ću barem na taj jedan dan otići do Portugala, pa za svoj Dinamo navijati sa tribina,” izjavio je zagrebački dječak koji doslovno diše za Dinamo Filip Benković.

“Sigurno idamo dalje. Ja sam veliki optimista kada je ova utakmica u pitanju. Znam da svi igrači Dinama igraju sjajno i žele prolazak dalje. Ponosan sam što su stigli dovde gdje su sada i što su uspjeli vratiti navijače na tribine. Znamo da je Benfica kvalitetna momčad, ali ja vjerujem u Dinamo!”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!