NaslovnicaVijestiBivši igrač Intera drogirao se, pio i tukao roditelje a sada plače...

Bivši igrač Intera drogirao se, pio i tukao roditelje a sada plače i moli za oprost

Bivši Interov veznjak, Fredy Guarin, oglasio se na društvenim mrežama s emotivnom porukom u kojoj je rekao da žali za svim svojim greškama iz prošlosti, uključujući tučnjavu s roditeljima.

Prošle je godine pod utjecajem droge i alkohola nasrnuo na roditelje te se s njima fizički sukobio, nakon čega je uhićen.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Guarin je tijekom karijere imao mnogo disciplinskih problema, a u poznim igračkim godinama stvari su potpuno izmakle kontroli i često je bio pod utjecajem opojnih sredstava.

“Pozdrav svima, danas vam svima želim pokazati kakav sam, otvorenog srca i bez namjere da steknem nove pratitelje i da me žalite. Ovo radim s namjerom da pomognem barem jednoj osobi. Moj život je skroz promijenjen. Suze koje vidite na fotografijama su čovjeka punog poroka, grešaka, grijeha i još mnogo toga. Ljudi moji vrijeme je da Bogu otvorimo vrata i pustimo da nas uputi na pravi put. Bog mi je već oprostio i ja sebi opraštam. Ako se netko ne slaže s ovom porukom, razumijem ga. Nemojte prestati sanjati, neka oprost bude s ljubavlju i od Boga. Bog vas blagoslovio danas i ohrabrio. Nikad nije kasno”, napisao je Guarin uz fotografiju na kojoj se vidi kako plače.

Guarin, koji je posljednji put igrao za kolumbijski Milionarios, igrao je i za Boca Juniors, Saint-Etienne, Porto, Inter, Shanghai Shenhua i Vasco De Gamu.

Za reprezentaciju Kolumbije upisao je 57 nastupa i postigao četiri gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!