NaslovnicaVijesti(VIDEO) Bivši igrač Intera pretukao roditelje: Uhapšen u krvavim trapericama!

(VIDEO) Bivši igrač Intera pretukao roditelje: Uhapšen u krvavim trapericama!

Bivši nogometaš Intera Fredy Guarin, koji je dijelio svlačionicu sa Mateom Kovačićem, te igrao za momčad Porta koja je 2011. godine osvojila Europsku ligu je uhapšen.

Bivši igrač Intera

Nakon što je proveo nekoliko sezona u Interu, njegova karijera je išla silaznom putanjom, a sada je ovaj 34-godišnjak igrač Millionariosa iz Bogote.

Kako stvari stoje, on neće biti dugo igrač ovog kluba iz rodne Kolumbije, s obzirom da je danas uhapšen zbog toga što je pretukao svoje roditelje i ostatak obitelji. Internetom se brzo proširila snimka njegovog hapšenja.

Na snimku se vidi da je Guarin u krvavim trapericama, dok ga policajci izvlače iz kuće, a razlozi napada na roditelje i obitelj još uvijek nisu poznati. Zna se samo da je Guarin dobio slobodne dane u klubu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!