NaslovnicaVijestiBivši igrač Juvea: Ronalda nikad ne bih stavio u živi zid, najviše...

Bivši igrač Juvea: Ronalda nikad ne bih stavio u živi zid, najviše se plaši ovoga!

Bivši napadač Juventusa Nicola Amoruso tvrdi da Cristiano Ronaldo previše brine o svom imidžu, i da nije ni trebalo da bude u živom zidu kod slobodnog udarca koji je zapečatio sudbinu Bianconera u Ligi prvaka.

Portugalska zvijezda bio je jedan od igrača koji su završili u živom zidu prilikom slobodnog udarca koji je u gol pretvorio Portov Sergio Oliveira, koji je uputio oštar udarac po zemlji, a lopta je prošla kroz Ronaldove noge, koji se prilikom šuta okrenuo u strahu od lopte.

Nogometna javnost “razapela” je Ronalda zbog ovog poteza, te su mnogi uputili kritike na račun Portugalca, između ostalih i bivši talijanski izbornik Capello, te bivši igrač Juventusa Nicola Amoruso.

“To je neoprostiva pogreška. Ja sam za živi zid uvijek birao igrače koji se ne boje lopte. Ne smiješ se okrenuti u živom zidu, to se nikad ne radi”, rekao je bivši talijanski izbornik Fabio Capello za Sky nakon utakmice.

“Nikada ga ne bih stavio u živi zid. On se plaši da ga lopta ne pogodi u lice, jer brine o svom izgledu.” rekao je Amoruso za Sky Sports Italia.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!