NaslovnicaVijestiBivši igrač Manchester Uniteda raskinuo ugovor sa Den Haagom nakon samo četiri...

Bivši igrač Manchester Uniteda raskinuo ugovor sa Den Haagom nakon samo četiri mjeseca!

Ravel Morrison napusto je Den Haag samo četiri mjeseca nakon što se pridružio klubu, nakon što su se obje strane dogovorile o međusobnom raskidu njegovog ugovora.

Još u rujnu nizozemska momčad je potpisala bivšeg igrača Manchester Uniteda na ugovoro od 12 mjeseci, nakon što ga je Sheffield United pustio na slobodu.

Odigrao je samo četiri utakmice u Erediviziji, a u subotu je objavio da je igraču raskinut ugovor.

“ADO Den Haag i Morrison su odlučili sporazumno raskinuti ugovor.”

“27-godišnjak je prošlog ljeta potpisao na samo jednu sezonu na stadionu Cars Jeans. Internacionalac Jamajke ima povijest u Manchester Unitedu, West Hamu i Laziju.”

“ADO Den Haag zahvaljuje Morrisonu na njegovom trudu i želi mu puno sreće u daljnjoj karijeri.”

Vjeruje se da je igrač taj koji je u klub došao sa zahtjevom da raskine svoj ugovor, a nizozemska ekipa je ‘nevoljno’ prihvatila.

Morrison je imao problema i unatoč nevjerojatnom sirovom talentu kao mladić na Old Traffordu, nikada nije u potpunosti ostvario svoj potencijal.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!