NaslovnicaVijestiBivši igrač Real Madrida: Messi je najbolji!

Bivši igrač Real Madrida: Messi je najbolji!

Bivši nogometaš Real Madrida dao je prednost Argentincu u odnosnu na nekadašnjeg suigrača, rekavši kako je Lionel Messi najbolji nogometaš na svijetu.

Nogometaš Manchester Cityja Brazilac Danilo javno je pozvao Lionela Messija iz Barselone da mu se pridruži na Etihadu i poručio da je Argentinac najbolji igrač svijeta.

[su_premierleague]

Britanski mediji mnogo puta spekulisali su da Manchester City, odnosno menadžer Pep Guardiola, ima veliku želju da dovede Messija u svoju momčad.

“Imamo veoma jak tim, ali možemo da igramo još bolje. Messi je vrhunski igrač, naravno da bih volio da mi bude suigrač”, izjavio je Danilo za španjolsku Marcu.

Transfer glasine: Chelsea pronašao nasljednika Contea, Mourinho ponovo kupuje u Benfici, Barcelona dovodi igrača Atletic Bilbaoa

Liverpool odredio cijenu za Coutinha: Evo koliko će Barcelona morati da plati ukoliko ga želi dovesti na Camp Nou

Brazilski desni bek, ljetošnje pojačanje Cityja iz Real Madrida, smatra da je Messi po kvalitetu ispred njegovog doskorašnjeg suigrača Cristiana Ronalda.

Ronaldo je prije dva dana proglašen za najboljeg nogometaša na svijetu u izboru FIFA, ispred Lionela Messija na drugom, te Neymara na trećem mjestu. Portugalcu je pripala i Zlatna lopta (Ballon d’Or) France Footballa početkom godine.

[su_bonus]

“Messi je najbolji”, jasan je bio nogometaš koji je sa Realom osvojio dva naslova Lige prvaka i La Ligu, dodavši da mu nedostaje Madrid.

Danilo je ove sezone za Manchester City odigrao devet utakmica u svim natjecanjima, upisavši jednu asistenciju. City je ljetos platio Realu 30 milijuna eura za njegovo obeštećenje. U karijeri je još igrao za Americu-MG, Santos i Porto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!