NaslovnicaVijestiBIVŠI IGRAČ REAL MADRIDA PORUČIO: Neću ih gledati ukoliko on ne bude...

BIVŠI IGRAČ REAL MADRIDA PORUČIO: Neću ih gledati ukoliko on ne bude startao svaku utakmicu!

Santiago Solari nije se baš proslavio na klupi Real Madrida otkako je postao stalni trener ‘kraljevskog’ kluba. Pored toga što ga mnogi kritikuju zbog loših rezultata u posljednje vrijeme, brojne kritike dobija i zbog toga što ne daje priliku jednoj od najvećih zvijezda, Iscu.

Van Der Vaart nezadovoljan zbog neigranja Isca

Španjolski veznjak je briljirao pod vodstvom Zinedinea Zidanea, a bio je jedan od miljenika prethodnog trenera Julena Lopeteguija. Međutim, nije baš u najboljim odnosima sa Solarijem, te su mnogi španjolski mediji u posljednjih nekoliko tjedana pisali o tome kako bi uskoro mogao napustiti Santiago Bernabeu.

Iako na raspolaganju nije imao brojne zvijezde zbog problema sa povredama, Solari na gostujućoj utakmici protiv Real Betisa prošlog vikenda nije odlučio uvesti Isca ni sa klupe. Priliku ispred njega su dobili mladi igrači kao što su Vinicius Junior, Brahim Diaz i Cristo Gonzalez.

Posljednja utakmica na kojoj je playmaker na terenu proveo više od 45 minuta bila je utakmica protiv CSKA Moskve početkom decembra, kada su Los Blancosi na Santiago Bernabeuu poraženi visokim rezultatom 3-0. Reakcije bivših igrača kluba na situaciju u kojoj se Isco nalazi nisu nimalo pozitivne, a jedan od najnezadovoljnijih zbog odluka Solarija je i Rafael van Der Vaart.

U intervjuu za madridske novine Marca, legendarni Nizozemac je pokazao svoje nezadovoljstvo. Izjavio je: “Ludost je što Isco ne igra, on je najbolji igrač na svijetu. Međutim, uvijek ima probleme sa trenerima, a čak ni Zidane mu nije vjerovao u potpunosti. Sljedeći put kada odem da gledam Real Madrid, ukoliko ne bude započinjao utakmicu od prve minute, vraćam se kući.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!