NaslovnicaVijestiBivši igrač Real Madrida svojim pogotkom presudio 'Kraljevima'

Bivši igrač Real Madrida svojim pogotkom presudio ‘Kraljevima’

Ranim pogotkom Roberta Soldada Villarreal je stigao do velike pobjede nad Real Madridom. ‘Kraljevi’ se tako nisu uspjeli približiti vodećem dvojcu u La Ligi. Nakon što je Barcelona na svom Camp Nou remizirala protiv Deportiva, u Real Madridu napokon su vidjeli šansu da se vrate u borbu za naslov, no bivši igrač im je presudio već u osmoj minuti susreta. Sada momčad Rafaela Beniteza za Barcelonom i gradskim rivalom Atleticom zaostaje pet bodova.

OIR_resizer

Rani pogodak Roberta Soldada u 8. minuti bio je koban za Kraljeve. Real u prvom poluvremenu nije pokazao mnogo, no u drugom su odmah stisnuli domaćina, međutim Karim Benzema se u nekoliko navrata ispromašivao i rezultat je ostao isti.

Soldado je u nastavku gotovo i povećao prednost Žute podmornice – s 25 metara je zapucao prema vratima gostiju, no Navas je bio spretan u toj situaciji.

Niti jedan igrač domaćoj obrnai večeras nije stvorio problema kao Bale, no ipak se nije upisao u strijelce.

Real Madrid sada za Barcelonom i Atleticom zaostaje pet bodova, a da su sinoć stigli do pobjede sada bi bili na samo dva boda zaostatka.

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!