NaslovnicaVijestiBivši igrač Schalkea se pojavio nakon što je 2016. godine proglašen mrtvim...

Bivši igrač Schalkea se pojavio nakon što je 2016. godine proglašen mrtvim u saobraćajnoj nesreći!

Bivša zvijezda Schalkea Hiannick Kamba pronađen je živ u Njemačkoj nakon gotovo četiri godine nakon što je proglašem mrtvim u prometnoj nesreći, sudeći prema izvještajima.

Kongoanski bivši branič, koji je igrao zajedno sa Manuelom Neuerom u Schalkeu, očito je bio umiješan u prometnu nesreću u svojoj domovini u siječnju 2016. godine.

Tadašnji klub Kambea, njemačka ekipa VfB Huls, otkrili su da je mladi igrač Schalkea tragično premio u nesreći.

Igrač, kojem je sada 33 godine, navodno je pronađen živ u njemačkom gradu Gelsenkirchenu i mogao bi se suočiti sa pravnom bitkom sa tužiteljima.

Tužiteljica Anette Milk otkrila je da se sada vodi istraga protiv bivše supruge Kambea, koja je navodno naplatila isplatu od životnog osiguranja nakon navodne smrti igrača.

Njegova bivša supruga tvrdila je da ispunjava uvjete za isplatu životnog osiguranja kada je saznala za njegovu očitu smrt i pokazala dokumente o njegovoj smrti u osiguravajućem društvu.

Ali bivša supruga Kambea sada se suočava sa optužbama za prijevaru, jer izvješća sugeriraju da su dokumenti koje je koristila možda krivotvoreni.

“Optužena je optužena za prijevaru, ali ona negira činjenicu. Postupak je još u toku”, rekao je Milk njemačkom Bildu.

“Kmaba je izjavio da su ga njegovi drugovi napustili tijekom noći dok je bio na poutovanju u unutrašnjost Konga u siječnju 2016. godine, i uzeli su mu papire, novac i telefon.”

U novinama se dodaje da će Kamba biti imenovan kao svjedok u istrazi bilo kakve potencijalne prijevare.

33-godišnjak je podnio zahtjev za povratak u Njemačku 2018. godine, a nedavno se vratio u Gelsenkirchen.

Bivši igrač Schalkea vratio se na svoj stari posao otkako se vratio u Njemačku, a trenutno radi kao kemijski tehničar u kompaniji za opskrbu energijom.

Kamba je također igrao za njemačku ekipu SV Zweckel, SG Borken i Recklinghausen tijekom svoje nogometne karijere.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!