NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO REALNO?! Nećete vjerovati zbog čega bivši kapiten Češke...

DA LI JE OVO REALNO?! Nećete vjerovati zbog čega bivši kapiten Češke mora u zatvor!

Bivša češki kapiten i reprezentativac ove zemlje,  Tomaš Repka našao se u velikoj u nevolji, zbog skandala koji je potresao cijelu javnost u Češkoj. On je naime na internetu objavio seksualni oglas gdje je stavio kontakt od svoje bivše supruge. Sud ga je osudio na zatvor u trajanju od pola godine.

U Češkoj je trenutačno glavna pozornost usmjerena na skandal koji je napravio bivši reprezentativac Tomaš Repka, nekadašnji nogometaši Sparte, Fiorentine i West Hama. Repka je zajedno s trenutnon partnericom na internetu objavio oglase i ponudio seksualne usluge u njima. To je učinio stavljanjem slike i kontakta svoje bivše supruge, Vladyke Erbove.

>> ZANIMLJIV RAZLOG: Legendarni Patrick Kluivert otkrio zašto nije želio da njegov sin Justin ode u Manchester United ovog ljeta!

Sud u Brnu proglasio ga je krivim i dodijelio mu šestomjesečnu zatvorsku kaznu, a njegov saučesnik u ovom sramnom djelu Katerina Kristelova također je proglašena krivom ali se izvukla samo sa novčanom kaznom koju će platiti Repkinoj bivšoj supruzi.

[su_champions_league]

Repka je završio svoju profesionalnu karijeru prije četiri godine, a ostat će zapamćen kao jedan od najprgavijih i najkontraverznijih nogometaša zadnjih godina. Kao kapiten predvodio je reprezentaciju Češke na Evropskom i Svjetskom prvenstvu, 2004 odnosno 2006. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!