NaslovnicaVijestiBivši legendarni kapetan Reala preuzima tim iz La Lige!

Bivši legendarni kapetan Reala preuzima tim iz La Lige!

Bivši legendarni kapetan Real Madrida José María Gutiérrez Hernández, poznatiji kao Guti, mogao bi da postane trener Leganesa, prenose španjolski mediji.

Leganes je krenuo u potragu za novim trenerom pošto je Garitano napustio klub poslije pet godina. Guti je poslije igračke karijere počeo da radi kao trener u mlađim kategorijama Real Madrida, ali je nedavno i sam priznao da bi voleo da se oproba u seniorskom fudbalu.

Leganes je klub iz Madrida, ali čije se ambicije uglavnom odnose na opstanak u eliti, tako da će biti Gutiju biti odlično da se u takvoj sredini, bez pritiska oproba u ulozi trenera u seniorskom nogometu.

[su_tenis_live_streaming]

Guti je gotovo čitavu igračku karijeru proveo u Realu, samo je poslednjih godinu dana nastupao za turski Bešiktaš.

1986. počeo je igrati u mlađim kategorijama madridskog Reala kao napadač, ali kasnije su ga treneri prebacili na vezno mjesto gdje će poslije ući u legendu. Dana 2. prosinca 1995. imao je debi protiv Seville. Real je tu utakmicu pobjedio rezultatom 4:1. Godine 1997. Real osvaja dva trofeja, a Guti je u te trofeje nadodao 17 utakmica i jedan pogodak.

Sezone 1999/00 Guti postaje zamjena za Clarenca Seedorfa, ali krajem te sezone te većinu sljedeće Guti je igrao u napadu radi ozljede Fernanda Morientesa. Te sezone postiže 14 pogodaka u La Ligi te uvelike pomaže Realu osvojiti 27. trofej španjolskog prvaka.

U sezoni 2002. u Madrid pristiže Ronaldo, pa se Guti ponovno vraća u vezni red. Njegov postotak pogodaka drastično se smanjio te je u iduće dvije sezone u 63 utakmice postigao osam golova.

Dana 10. veljače 2008. je odigrao najbolju utakmicu u Realovom dresu. Bila je to utakmica protiv Real Valladolida u kojoj je dao dva pogotka i asistirao za tri. Proglašen je igračem utakmice. Iste sezone, 14. rujna postigao je Realov 5000. pogodak u Primeri.

Nakon dolaska Kake u Real, Guti predsjedniku kluba obznanjuje da on u Realu neće više igrati te da odlazi. Njegovoj odluci pridonijelo je i to da njegov dugogodišnji suigrač i prijatelj, Raul Gonzalez, također napušta klub.

Srpnja 2010. Guti napušta Madrid nakon 25 godina provedenih u Realu.[3] Sljedeći dan potpisao je dvogodišnji ugovor s momčadi iz Istanbula, Beşiktaşom. U studenom 2011. klub raskida ugovor s njim te on postaje slobodnim igračom, nakon čega i završava karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!