NaslovnicaVijestiBivši napadač Manchester Cityja i Real Madrida Robinho osuđen na devet godina...

Bivši napadač Manchester Cityja i Real Madrida Robinho osuđen na devet godina zatvora

Bivši napadač Manchester Citja Robinho bi trebao započeti svoju devetogodišnju zatvorsku kaznu zbog silovanja nakon što je sud u Italiji odbio konačnu žalbu.

Robinho je 2017. godine osuđen zbog sudjelovanja u grupnom silovanju žene u Milanu 2013. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Robinho i još pet Brazilaca proglašeni su krivima za napad na Albanku, koja je tada imala 22 godine, u noćnom klubu Sio Cafe u gradu.

Bivši napadač Real Madrida neprestano je odbacivao tvrdnje da je sudjelovao u napadu, ali je Vrhovni sud u Rimu sada potvrdio prethodnu presudu kojom je 37-godišnjaka osudio na devet godina zatvora.

Robinho vjerojatno neće služiti kaznu u Italiji jer se trenutno nalazi u svom rodnom Brazilu, koji svojim ustavom ne dopušta izručenje svojih državljana.

Međutim, Italija može zatražiti da kaznu služi u brazilskom zatvoru.

Robinho, koji je odigrao 100 nastupa za brazilsku reprezentaciju, karijeru je započeo u Santosu prije nego što je prešao u Real Madrid 2005. godine.

Kasnije će se pridružiti Manchester Cityju 2008. godine za tadašnji britanski rekord od 32.5 milijuna funti, ali je ponovo posuđen Santosu 2010. nakon što nije impresionirao na Etihadu.

Napadač će se pridružiti AC Milanu na trajnom ugovoru kasnije te godine prije nego što je 2015. prešao u kineskog superligaša Guangzhou Evergrandea nakon čega odlazi u Atletico Mineiro, Sivasspor i Basaksehir. Brazilac se u Santos ponovo vratio 2020. godine.

Međutim, njegov potpis je naišao na kritike u Brazilu, a klub mu je kasnije suspendirao ugovor kako bi se igrač koncentrirao isključivo na svoju obranu u predmetu koji je u tijeku u Italiji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!