NaslovnicaVijestiBivši napadač Real Madrida postao prvi nogometaš koji je kupljen sa Bitcoinom!

Bivši napadač Real Madrida postao prvi nogometaš koji je kupljen sa Bitcoinom!

David Barral, bivši napadač Real Madrida B i Levantea, postao je prvi igrač koji je ikada kupljen koristeći kriptovalute.

Bivši napadač Real Madrida

Ovaj 37-godišnjak je ovog tjedna službeno potpisao ugovor za DUX Internacional de Madrid iz Segunde B u transferu finansiranom sa bitcoinom – digitalne ili virtualne valute koja koristi peer-to-peer tehnologiju za olakšavanje trenutnih plaćanja.

Za koliko ga je Internacional kupio?

Klub koji je dio DUX Gaming – eSports kluba u vlasništvu nogometaša Borje Iglesiasa i Thibauta Courtoisa, još nije objavio ukupnu vrijednost transfera, kojeg je omogućio sponzor španjolskog kluba sa Criptanom.

Criptan je lokalna platforma za kupnju i prodaju kriptovaluta, javljaju iz CryptoAdventurea.

U objavi na društvenim mrežama, Internacional je pozdravio iskusnog napadača zahvalivši se sponzoru.

“David Barral, novi igrač DUX Internacional de Madrida, dobrodošao u beskonačni klub!” pisalo je u objavi. “Postao je prvo pojačanje u povijesti koje je kupljeno sa kritpovalutama. Zahvaljujući Criptanu, našem novom sponzoru, što je to omogućio.”

Barral, koji je upisao preko 50 nastupa za rezervnu momčad Real Madrida, također je izrazio oduševljenje svojim posljednjim transferom.

“Drago mi je što sam se pridružio projektu @interdemadrid sa ambicijom i odgovornošću za nastavak natjecanja i postizanja važnih izazova u svojoj sportskoj karijeri.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!