NaslovnicaVijestiBivši nogometaš Ajaxa preminuo u 30. godini

Bivši nogometaš Ajaxa preminuo u 30. godini

Bivši nogometaš Ajaxa Jody Lukoki preminuo je u 30. godini, izvijestili su jutros nizozemski mediji, ne navodeći uzrok smrti.

Lukoki je prošao mlađe selekcije nizozemske reprezentacije, a potom je odlučio igrati za rodni Kongo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rođen je u nekadašnjem Zairu iz kojeg je s obitelji pobjegao od Prvog kongoanskog rata.

Kroz školu nogometa Ajaxa probio se do prve momčadi četverostrukog europskog prvaka, a na početku karijere s nizozemskim velikanom osvojio je tri ligaška naslova.

Kasnije je karijeru gradio igrajući za Cambuur, Zwolle, Ludogorets, Yeni Malatyaspor, a posljednji klub u njegovoj karijeri bio je Twente za koji nikada nije igrao zbog oporavka od ozljede ligamenata.

“To je nevjerojatno. U toj dobi… Tužno je, ovo je stvarno užasno. Suosjećamo s njegovom obitelji i prijateljima”, rekao je tehnički direktor Twentea Jan Streuer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!