NaslovnicaVijestiBivši potpredsjednik Barcelone šokirao otkrićem: "Odmah nakon potpisa za PSG, Neymar nas...

Bivši potpredsjednik Barcelone šokirao otkrićem: “Odmah nakon potpisa za PSG, Neymar nas je nazvao…”

Bivši potpredsjednik Barcelone Jordi Mestre otkrio je da je Brazilac Neymar požalio za svojim postupkom nedugo nakon transfera u PSG, a također je priznao da je i Messi bio za njegov povratak u klub.

NEYMAR I DALJE

Bivši potpredsjednik Barcelone Jordi Mestre u razgovoru za El Mundo Deportivo govorio je o transferu koji je 2017. šokirao čitav nogometni svijet. Mestre je bio istaknuti klupski dužnosnik kada je izgubio Brazilca Neymara, a kasnije je dao ostavku jer se oštro protivio ideji o otkupu Neymara.

Hirurg iz Finske operisao Dembelea: Kolika ga rehabilitacija čeka nakon ove povrede?

Mestre je priznao da ne favorizira Neymarov povratak, ali rekao je da se to može dogoditi samo ako Neymar s više želje pokaže da se stvarno želi vratiti.

“S emocionalnog stajališta, ne bih ga ponovo kupio. Sa sportskog stajališta, moj bi odgovor bio drugačiji. Da bi se Neymar vratio, morao bi pokazati čvrstu gestu. Ako povuče tužbu protiv kluba, ako se javno izvine klubu i ako doluči živjeti miran, gotovo savršen život, tada bih razgovarao sa njim “, rekao je Mestre koji je otkrio da je Neymar požalio zbog svojih postupaka vrlo brzo nakon odlaska iz Barcelone.

“Njegov transfer u PSG iznenadio nas je sve, jer nikome nije rekao da odlazi. Odmah kada je otišao, nazvao nas je i u suzama zažalio zbog odlaska i izrazio želju da se vrati.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!