NaslovnicaVijestiHirurg iz Finske operisao Dembelea: Kolika ga rehabilitacija čeka nakon ove povrede?

Hirurg iz Finske operisao Dembelea: Kolika ga rehabilitacija čeka nakon ove povrede?

U Finskoj je jedan od najskupljih nogometaša u historiji Barcelone prošlog tjedna podvrgnut operaciji nakon što je nedavno ozbiljno ozlijedio mišiće zadnje lože. Ova sezona, baš kao i nekoliko prethodnih je za njega gotova, prije zvaničnog završetka.

Dembele

Problemi s kojima je Ousmane Dembele posla nikako da se završe. Konstantno je ulazio iz povredeu povredu, a zadnja povreda zbog koje je i operisan je povreda zadnje lože. Bivši nogometaš Rennesa i Borussie iz Dortmunda otputovao je u finski Turku, gdje ga je operirao kirurg Dr. Lasse Lempainen i, kako je napisao u podnesenom izvještaju Barceloni, uspješno.

Transfer glasine: United troši 160 miliona na dva nogometaša, Brozović pred transferom karijere, Chelsea kupuje defanzivca za 40 miliona

Francuz, koji je obnovio ili pogoršao svoju ozljedu na treningu prošli tjedan, sada će se morati prisilno odmarati i nakon koje će biti ponovo podvrgnut dugoj rehabilitaciji. 22-godišnjak, koji je Katalonce koštao čak 105 milijuna eura fiksne odštete (dodatnih 40 milijuna je moguće da se nikada i ne isplati s obzirom na njegove predstave), imat će šest mjeseci da se vrati u pogon.

Od dolaska u Barcelonu 2016 godine Dembele je propustio nešto više od 80 utakmica, dok je ukupno odigrao 74 utakmice pri tome postigavši 19 pogodaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!