NaslovnicaVijestiBivši potpredsjednik Milana: Oliver je idiot, navijaću za Romu zbog...

Bivši potpredsjednik Milana: Oliver je idiot, navijaću za Romu zbog…

Bivši potpredsjednik Milana Adriano Galliani rekao je za suca Michaela Olivera da je “idiot”, te rekao da će navijati za Romu u polufinalu Lige prvaka, iz jednog razloga.

Stara dama je bila na pragu velike senzacije u toj uzvratnoj utakmici, iako su uvjerljivo poraženi u Torinu rezultatom 0:3, na Santiago Bernabeu su anulirali zaostatak iz prve utakmice, a onda se sve srušilo poput kule od karata…

U trećem minutu sudačke nadoknade, Michael Oliver dosudio je kontroverzni jedanaesterac za momčad Real Madrida, nakon starta Medhija Benatija nad Lucasom Vasquezom.

[su_tenis_live_streaming]

Marokanac je oborio mladog krilnog napadača Reala, a engleski sudac je pokazao na bijelu tačku uz buru protesta od strane gostiju, a najglasniji je bio Gianluigi Buffon, koji je svašta izgovorio sucu u tim momentima i potom ga odgurnuo, revoltiran odlukom.

Oliver je izvadio crveni karton i poslao legendarnog vratara u svlačionicu, a pobijesnijeli Buffon je izašao sa terena uz velike proteste igrača Juventusa, pa je na gol stao Wojciech Szczesny, a neumoljiv sa bijele točke bio je Cristiano Ronaldo.

>> Transfer glasine: Real Madrid vrlo blizu postizanja dogovora sa Unitedom, Pogba se vraća u Francusku, Arsenal dovodi nogometaša Juventusa

>> VELIKO OTKRIĆE: Lewa odlazi iz Bayerna, poznato i ime novog kluba ali i ZANIMLJIVA klauzula u ugovoru sa njegovim agentom

Bivši potpredsjednik nogometnog kluba Milan Adriano Galliani osudio je suca Michaela Olivera zbog penala koji je dosudio za Real Madrid protiv Juventusa u četvrtini finala Lige prvaka i nazvao ga idiotom.

“Juve je zaslužio da pobijedi Real. Penal je bio diskutabilan, a crveni karton za Bufona smiješan. Sudac je pokazao da ne razumije nogometnu psihologiju. Da zaključimo, sudac je idiot”, rekao je Galliani za italijanske medije.

Galliani je, takođe, rekao da će u polufinalu Lige prvaka navijati za Romu protiv Liverpoola.

“Gledaću utakmicu i navijaću za Romu. Možete da zamislite koliko volim Liverpool nakon finala Lige prvaka u Istanbulu. Nisam spavao tri meseca. To se nikad nije desilo nijednom timu”, rekao je Galliani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!