NaslovnicaVijestiBIVŠI PREDSJEDNIK OTKRIO: Evo tko će trenirati Real Madrid sljedeće sezone!

BIVŠI PREDSJEDNIK OTKRIO: Evo tko će trenirati Real Madrid sljedeće sezone!

Bivši predsjednik Real Madrida Ramon Calderon danas je dao zanimljiv intervju, u kojem je otkrio tko će po njegovom mišljenju trenirati Los Blancose sljedeće sezone. Kako kaže, riječ je navodno o Joseu Mourinhu, koji je bez posla otkako je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda u decembru.

Mourinho se vraća u Real Madrid

Taj otkaz nije stigao kao iznenađenje, s obzirom na jako lošu formu Uniteda u prvom dijelu sezone. Tim je pod njegovim vodstvom slavio samo sedam puta u 17 odigranih utakmica u Premier ligi, te je zaostajao čak 19 bodova za vodećim Manchester Cityjem.

Otkako ga je na klupi zamijenio Ole Gunnar Solskjaer, ‘Crveni vragovi’ briljiraju u Premier ligi, gdje još uvijek ne znaju za poraz. S druge strane, u posljednjih nekoliko tjedana vrlo malo je špekulacija o tome što će se dogoditi sa Mourinhom. Osim nekoliko gostovanja na beIN Sportsu, Portugalac vrlo uspješno izbjegava javnost, te nema mnogo informacija o njegovoj budućnosti.

Naravno, za očekivati je kako će dobiti novi posao predstojećeg ljeta, ali još se ne zna u kojem klubu. Ako je vjerovati bivšem predsjedniku Real Madrida Ramonu Calderonu, ‘posebni’ će trenirati ‘kraljeve’ sljedeće sezone, što će mu biti drugi mandat na Santiago Bernabeuu.

Calderon, koji je upravljao klubom u periodu između 2006. i 2009. godine, na svom službenom twitter profilu je napisao: “Imam osjećaj, a možda nešto i više od toga, kako će Mourinho biti na klupi Real Madrida sljedeće sezone”, nakon čega je također dodao: “Šanse da Mourinho stigne u Madrid su velike, pregovori su u toku.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!